Smażone grzyby z trawą cytrynową i Chilli
Smażone grzyby z trawą cytrynową i Chilli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 223 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z 1 limonki, pieczarek, trawy cytrynowej i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażony bakłażan i Tofu z czosnkiem i Chilli, Dziś Kolacja: Kurczak smażony z trawą cytrynową i Chile, oraz Duszona jagnięcina z chili, pokruszonym ananasem, trawą cytrynową i imbirem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym woku na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać grzyby i sól i smażyć, aż grzyby staną się miękkie i zaczną uwalniać jakiś płyn, 3 do 4 protokół.
Wymieszać czosnek, trawa cytrynowa, i chili na patelni i gotować, aż czosnek po prostu zaczyna brązowieć, o 1 minutę.
Dodaj sok z limonki i sos rybny, i doprawić czarnym pieprzem, nadal wrzucić i wymieszać smażyć zawartość w woku.
Wyjąć wok z ognia, następnie dodać kolendrę i wrzucić do połączenia. W razie potrzeby doprawić do smaku większą ilością soli.
Pieczarki przełożyć do naczynia i podawać z widelcami do koktajli lub wykałaczkami.