Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine

Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine
Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1536 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $14.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zapiekane Szparagi Ze Świeżymi Favasami I Smalcami, Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Spalone Palce I Świeże Favas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij wierzchołki i spody cebuli i pokrój cebulę wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Usunąć skórkę i zewnętrzne warstwy.
3
Wytnij Klin V na dole każdej połowy, aby usunąć rdzeń i wyciągnąć wszelkie stałe płaskie kawałki ze środka.
4
Ułóż połowę cebuli, ściąć bok w dół, na desce do krojenia z końcem korzenia w kierunku Ciebie. Są linie Na Zewnątrz cebuli; pokroić wzdłuż tych linii (ziarna), a nie przeciwko nim, aby pomóc cebuli zmiękczyć szybciej. Trzymając nóż prawie równolegle do planszy, pokrój cebulę wzdłuż na plastry o grubości ¼ cala, podążając za liniami cebuli. Po przecięciu środka cebuli kąt noża stanie się niezręczny: Odwróć cebulę na bok (w kierunku noża), Przywróć nóż do pierwotnej pozycji i zakończ cięcie cebuli. Oddziel plasterki cebuli, przycinając wszelkie sekcje korzeniowe, które są nadal dołączone. Powtórzyć z pozostałą cebulą. (Należy mieć około 8 szklanek cebuli.) Ciepłe ¼ szklanki wody w dużym garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj masło i delikatnie ubijaj, aby je stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodać cebulę, sól i Garni bukiet, mieszać do połączenia, i umieścić pergamin " pokrywka "(kawałek pergaminu, pokrojone w celu dopasowania) na górze, naciskając go na cebuli.Gotować bardzo powoli, mieszając cebulę co 20 do 30 minut, częściej pod koniec gotowania, przez około 2 godziny. Cebula zwiędnie i para wzrośnie, ale nie powinny brązowieć. Sprawdź cebulę po około 30 minutach: jeśli wydają się zagubieni w garnku, przenieś do mniejszego garnka i pokrój pokrywkę pergaminu, aby pasowała. Jeśli w tym momencie pozostało dużo płynu, możesz lekko podgrzać ciepło, aby gotować nieco szybciej. Po około 2 godzinach cebula zmięknie, ale nie powinna się rozpadać; w garnku może pozostać płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Usuń i odrzuć Garni bukiet. Pozostawić cebulę do ostygnięcia w ich cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Przenieść cebulę z ich płynem do plastikowego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Usuń wszystkie fasole fava z ich strąków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
2
Umieścić fasolę fava w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zalać fasolę wystarczająco wrzącą wodą, aby pokryć ją o około 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Niech fasola siedzieć niezakłócony, aż woda ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć fasoli.Zacznij obrać fasolę, używając miniaturki, aby przeciąć szczelinę w skórze. Lekko ściśnij, a wewnętrzna fasola wyskoczy. Jeśli to możliwe, zacznij od mniejszych ziaren pracujących do największych ziaren.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Obrane favas umieścić w misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Smardze przeciąć na pół wzdłuż i odstawić. W dużej patelni saute roztopić 3 łyżki masła. Gdy masło topi się i zaczyna się spieniać, dodaj grzyby i gotuj, mieszając często około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodać szczyptę soli i trochę pieprzu. Gotować dodatkową minutę lub dwie więcej, aż patelnia prawie wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj wermut, deglazing patelni. Gotować około 2 protokół następnie dodać favas, mieszając połączyć. Wyłączyć ogień, aż będzie gotowy do podania.Doprowadzić około 3 kwarty wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodać dużą masę soli i dodać świeży makaron. Delikatnie wymieszać, aby nie przywierał. Ponieważ jest świeży, będzie gotować w 3 lub 4 minut. Nie pozwól jej przegotować! Świeże makarony z jajkiem są często przygotowywane z "miękkiej" mąki z mniejszą ilością glutenu niż "twarda" mąka z pszenicy durum stosowana w najlepszych makaronach suszonych.Podczas gotowania makaronu dodać około 2 szklanki cebuli confit do mieszaniny fava i morel. Podgrzej je delikatnie.Po ugotowaniu makaronu użyj szczypiec, aby przenieść go z wody na patelnię fava, morelę i cebulę. Dobrze jest być odrobiną wody. W rzeczywistości może nawet trzeba dodać trochę więcej wody makaronu, aby osiągnąć dobrą konsystencję sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka DurumMąka Durum
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Zawartość patelni z makaronem wylać na półmisek i udekorować natką pietruszki i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn