Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine

Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine
Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1536 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $14.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zapiekane Szparagi Ze Świeżymi Favasami I Smalcami, Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Spalone Palce I Świeże Favas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij wierzchołki i spody cebuli i pokrój cebulę wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Usunąć skórkę i zewnętrzne warstwy.
3
Wytnij Klin V na dole każdej połowy, aby usunąć rdzeń i wyciągnąć wszelkie stałe płaskie kawałki ze środka.
4
Ułóż połowę cebuli, ściąć bok w dół, na desce do krojenia z końcem korzenia w kierunku Ciebie. Są linie Na Zewnątrz cebuli; pokroić wzdłuż tych linii (ziarna), a nie przeciwko nim, aby pomóc cebuli zmiękczyć szybciej. Trzymając nóż prawie równolegle do planszy, pokrój cebulę wzdłuż na plastry o grubości ¼ cala, podążając za liniami cebuli. Po przecięciu środka cebuli kąt noża stanie się niezręczny: Odwróć cebulę na bok (w kierunku noża), Przywróć nóż do pierwotnej pozycji i zakończ cięcie cebuli. Oddziel plasterki cebuli, przycinając wszelkie sekcje korzeniowe, które są nadal dołączone. Powtórzyć z pozostałą cebulą. (Należy mieć około 8 szklanek cebuli.) Ciepłe ¼ szklanki wody w dużym garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj masło i delikatnie ubijaj, aby je stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać cebulę, sól i Garni bukiet, mieszać do połączenia, i umieścić pergamin " pokrywka "(kawałek pergaminu, pokrojone w celu dopasowania) na górze, naciskając go na cebuli.Gotować bardzo powoli, mieszając cebulę co 20 do 30 minut, częściej pod koniec gotowania, przez około 2 godziny. Cebula zwiędnie i para wzrośnie, ale nie powinny brązowieć. Sprawdź cebulę po około 30 minutach: jeśli wydają się zagubieni w garnku, przenieś do mniejszego garnka i pokrój pokrywkę pergaminu, aby pasowała. Jeśli w tym momencie pozostało dużo płynu, możesz lekko podgrzać ciepło, aby gotować nieco szybciej. Po około 2 godzinach cebula zmięknie, ale nie powinna się rozpadać; w garnku może pozostać płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Usuń i odrzuć Garni bukiet. Pozostawić cebulę do ostygnięcia w ich cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Przenieść cebulę z ich płynem do plastikowego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1
Usuń wszystkie fasole fava z ich strąków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
2
Umieścić fasolę fava w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Zalać fasolę wystarczająco wrzącą wodą, aby pokryć ją o około 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Niech fasola siedzieć niezakłócony, aż woda ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć fasoli.Zacznij obrać fasolę, używając miniaturki, aby przeciąć szczelinę w skórze. Lekko ściśnij, a wewnętrzna fasola wyskoczy. Jeśli to możliwe, zacznij od mniejszych ziaren pracujących do największych ziaren.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
5
Obrane favas umieścić w misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Smardze przeciąć na pół wzdłuż i odstawić. W dużej patelni saute roztopić 3 łyżki masła. Gdy masło topi się i zaczyna się spieniać, dodaj grzyby i gotuj, mieszając często około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać szczyptę soli i trochę pieprzu. Gotować dodatkową minutę lub dwie więcej, aż patelnia prawie wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj wermut, deglazing patelni. Gotować około 2 protokół następnie dodać favas, mieszając połączyć. Wyłączyć ogień, aż będzie gotowy do podania.Doprowadzić około 3 kwarty wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodać dużą masę soli i dodać świeży makaron. Delikatnie wymieszać, aby nie przywierał. Ponieważ jest świeży, będzie gotować w 3 lub 4 minut. Nie pozwól jej przegotować! Świeże makarony z jajkiem są często przygotowywane z "miękkiej" mąki z mniejszą ilością glutenu niż "twarda" mąka z pszenicy durum stosowana w najlepszych makaronach suszonych.Podczas gotowania makaronu dodać około 2 szklanki cebuli confit do mieszaniny fava i morel. Podgrzej je delikatnie.Po ugotowaniu makaronu użyj szczypiec, aby przenieść go z wody na patelnię fava, morelę i cebulę. Dobrze jest być odrobiną wody. W rzeczywistości może nawet trzeba dodać trochę więcej wody makaronu, aby osiągnąć dobrą konsystencję sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka DurumMąka Durum
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Zawartość patelni z makaronem wylać na półmisek i udekorować natką pietruszki i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn