Smażone Cannoli

Smażone Cannoli
Smażone w głębokim tłuszczu Cannoli wymaga mniej więcej 4 godziny i 21 minut od początku do końca. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. 52 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka likieru pomarańczowego, czekolady, pistacji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Cannoli, Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij śmietanę z cukrem cukierniczym, aż uformują się miękkie szczyty. W dużej misce wymieszaj Likier i cynamon z ricottą. Następnie wymieszaj połowę bitej śmietany, aby ją rozjaśnić. Delikatnie złóż pozostałą bitą śmietanę. Złożyć pistacje do mieszanki kremu ricotta. Napełnij torebkę ciasta bez końcówki z mieszaniną, aby wypełnić skorupki cannoli. Wlej nadzienie do muszli tylko do krawędzi muszli. Zamrozić cannoli przez 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Muszle CannoliMuszle Cannoli
Bita śmietanaBita śmietana
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CynamonCynamon
LikierLikier
Ser RicottaSer Ricotta
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
2
Rozgrzej olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Mąkę, cukier, jajko i mleko ubić w płytkiej misce. Dip zamrożone cannoli w cieście, strząsając nadmiar. Obniżyć do gorącego oleju. Smażyć około 3 minut, aż lekko złoty, przesuwając cannoli wokół tak Kolory równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
2 końce smażonego cannoli zanurzyć w roztopionej czekoladzie, posypać czekoladą posiekanymi pistacjami i udekorować cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 21 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn