Smażone w głębokim tłuszczu Cannoli wymaga mniej więcej 4 godziny i 21 minut od początku do końca. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. 52 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka likieru pomarańczowego, czekolady, pistacji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Cannoli, Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij śmietanę z cukrem cukierniczym, aż uformują się miękkie szczyty. W dużej misce wymieszaj Likier i cynamon z ricottą. Następnie wymieszaj połowę bitej śmietany, aby ją rozjaśnić. Delikatnie złóż pozostałą bitą śmietanę. Złożyć pistacje do mieszanki kremu ricotta. Napełnij torebkę ciasta bez końcówki z mieszaniną, aby wypełnić skorupki cannoli. Wlej nadzienie do muszli tylko do krawędzi muszli. Zamrozić cannoli przez 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Muszle Cannoli
Bita śmietana
Orzechy Pistacjowe
Cynamon
Likier
Ser Ricotta
Muszle Makaronu
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Torba Na Ciasto
2
Rozgrzej olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
3
Mąkę, cukier, jajko i mleko ubić w płytkiej misce. Dip zamrożone cannoli w cieście, strząsając nadmiar. Obniżyć do gorącego oleju. Smażyć około 3 minut, aż lekko złoty, przesuwając cannoli wokół tak Kolory równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
2 końce smażonego cannoli zanurzyć w roztopionej czekoladzie, posypać czekoladą posiekanymi pistacjami i udekorować cukrem cukierniczym.