Smażona Tilapia Z Limonkową Bazylią Buerre Blanc Na Łóżku Wil

Smażona Tilapia Z Limonkową Bazylią Buerre Blanc Na Łóżku Wil
Smażona Tilapia z limonkową bazylią Buerre Blanc na łóżku Wil może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 26,8 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 3527 kalorii, 81g białka, oraz 273g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, popękany pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Patelnia smażona Tilapia z limonkową bazylią Beurre Blanc na łóżku Więdnącym, Fish-Camp Buerre Blanc, oraz Flądra szkolna z rybami-Camp Buerre Blanc są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do sosu; połączyć sok z limonki, wina, czosnku i szalotki w szerokiej patelni, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/4 objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać do miski i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ubij w maśle, 1 TBS na raz, aż dokładnie połączone.Wymieszać ze świeżą bazylią i trzymać sos w ciepłym miejscu, aż będzie gotowy do podania.Na szpinak pokroić czosnek w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu przez 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać masło, a gdy połowa się roztopi, dodać czosnek.Gotować, ciągle mieszając, przez około 45 sekund lub aż czosnek będzie miękki i pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać liście szpinaku, doprawić solą i pieprzem.Użyj szczypiec lub szpatułki, aby wymieszać szpinak, aby równomiernie się gotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Zdejmij z ognia, gdy wszystkie liście szpinaku zwiędną, odstaw na bok, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.Filety podzielić na 4 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Posypać lekko solą, cukrem, pieprzem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu.Na gorąco dodać olej i masło.Kiedy masło zacznie się topić, zawirować, aby pokryć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Umieść rybę na patelni i gotuj przez 5 minut; obracając delikatnie, aż ryba będzie łatwo płatków, nie nad cook.To podawać, szpinak ułożyć na podgrzanym talerzu, polać filetami rybnymi i sosem łyżeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Serwuj natychmiast!

Składniki

1porcja startego parmezanu10 do 20 kropli czerwonego barwnika spożywczego10 do 20 kropli czerwonego barwnika spożywczego1porcja startego parmezanu10 do 20 kropli czerwonego barwnika spożywczego10 do 20 kropli czerwonego barwnika spożywczego2warzywo (np. szpinak)JukonJukon2warzywo (np. szpinak)JukonJukon4Spód: okruszki z herbatników grahamświeża bazylia, juliennedświeża bazylia, julienned4Spód: okruszki z herbatników grahamświeża bazylia, juliennedświeża bazylia, julienned3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1ząbek czosnku, obranyząbek czosnku, obrany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1warzywo (np. szpinak)popękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz1warzywo (np. szpinak)popękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz1dla każdego.plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1dla każdego.sól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz3Spód: okruszki z herbatników grahamszalotka mielonaszalotka mielona3Spód: okruszki z herbatników grahamszalotka mielonaszalotka mielona1torbaświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na suchoświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na sucho1torbaświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na suchoświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na sucho0warzywo (np. szpinak)z migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi0warzywo (np. szpinak)z migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi269papryka habanerofilety z tilapii bez skóry, ok.filety z tilapii bez skóry, ok.1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomasło niesolonemasło niesolone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomasło niesolonemasło niesolone113papryka habaneromasło niesolonemasło niesolone170papryka habaneromasło niesolonemasło niesolone3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn