Smażona Ryba I Cukinia Z Pikantnym Sosem Pomidorowym
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażona ryba i cukinia z pikantnym sosem pomidorowym może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1319 kalorii, 37g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.29 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ryby, jajko, sos pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Jak gotować: Smażona ryba z pikantnym sosem tamaryndowym (PLA rad prig), Polenta-placki rybne z pikantnym sosem pomidorowym, oraz Fettuccine Z Pikantnym Sosem Cukiniowo-Pomidorowym.
Instrukcje
1
Filety rybne umyć i osuszyć, doprawić solą i pieprzem, posypać sokiem z 1 cytryny, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Rybne
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
2
Wymieszać mąkę, bułkę tartą, & papryka razem w misce.Obierz cukinię i pokroić w 1/4 cala grube rundy.
Umieścić na talerzu pokrytym papierowymi ręcznikami, aby usunąć nadmiar oil.In ten sam olej ugotować cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Dodaj sos pomidorowy, harissa, czosnek, sól & pieprz. Gotować na średnim ogniu przez 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Harissa
1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodaj sok z pozostałej cytryny do sosu pomidorowego.Podczas gdy to jest gotowanie ciepła 1/2 cala oleju rzepakowego na patelni. Zanurz filety rybne w mieszaninie mąki, ubite jajko i ponownie w mieszaninie mąki. Smażyć na gorącym oleju, aż ryba zostanie wykonana, powinna być łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.