Smażona kapusta Irlandzka z boczkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj smażonej irlandzkiej kapusty z boczkiem. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 355 kalorii, 9g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Świętego Patryka. Ten przepis od Allrecipes wymaga bekonu, kapania bekonu, kapusty i mielonego pieprzu. 757 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w przybliżeniu 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Duszona Kapusta Z Masłem Irlandzkim I Boczkiem, Irlandzki boczek i kapusta z sosem musztardowym, oraz Tradycyjny Irlandzki Sos Z Bekonu, Kapusty I Pietruszki.
Instrukcje
Gotuj boczek na głębokiej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, 5 do 7 minut.
Wyjmij boczek z patelni i osusz na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Zarezerwuj 1/4 szklanki kapania na patelni.
Gotuj i mieszaj kapustę w gorących kapiących boczkach na średnim ogniu, aż kapusta zwiędnie, 5 do 7 minut.
Boczek pokruszyć na kapuście. Mieszaj i gotuj na wolnym ogniu, aż boczek się rozgrzeje, 2 do 3 minut. Dopraw czarnym pieprzem.