Smażona jagnięcina pekińska z papryką i zieloną fasolką
Smażona jagnięcina pekińska z papryką i fasolką szparagową jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, pora, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kaczka po pekińsku smażona z imbirem i zieloną cebulą, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona Fasolka Szparagowa.
Instrukcje
1
W misce wymieszać sherry z 2 łyżeczkami sosu sojowego i skrobi kukurydzianej.