Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini

Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini
Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz grzyby, sos sojowy, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa z grzybami i cebulą, Jak gotować: wegańska zielona fasola i grzyby z sosem słodko-kwaśnym i karmelizowaną cebulą, oraz Cienki omlet z karmelizowaną cebulą, Podsmażonymi grzybami, szynką, szpinakiem i Brie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 3 łyżki masła w dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę cipollini, dobrze doprawić solą i pieprzem, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż cebula będzie głęboka, karmel brązowy, o 45 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać fasolę i gotować do miękkości-chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Spuścić i uruchomić pod chłodną bieżącą wodą, aż do zimna. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Rozgrzać olej w dużym rondlu na dużym ogniu do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż uwolnią wszystkie swoje ciecze i są rumiane, o 10 minut, zmniejszenie ciepła, jeśli olej zaczyna palić nadmiernie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
8
Dodać szalotki, czosnek, tymianek i pozostałą łyżkę masła i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodaj sos sojowy i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
10
Dodać fasolkę szparagową, cebulę i sok z cytryny do grzybów i wrzucić do podgrzania i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn