Smażona fasolka szparagowa z grzybami
Smażona fasolka szparagowa z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.96 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona Fasolka Szparagowa Z Grzybami, Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami, oraz Smażona Fasola Szparagowa I Grzyby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Odstawić.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 4 do 5 protokół, aż chrupiące-miękkie.
Odcedzić fasolkę szparagową, a następnie zanurzyć je w lodowatej wodzie na 2 do 3 minut.
Na dużej patelni nonstick rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebula, czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są ładnie rumiane, o 10 do 11 protokół.
Dodać wino i gotować przez 1 minutę.
Dodać fasolkę szparagową i tymianek i gotować do ogrzania przez. Po zakończeniu wyjąć z ognia, dodać masło i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.