Smażona Czerwona Ryba

Smażona Czerwona Ryba
Smażona czerwona ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 440 kalorii, 46g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, masa harina, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Smażona Czerwona Ryba, Smażona ryba mamy, oraz Ryba Smażona W Całości.

Instrukcje

1
W średnim holenderskim piekarniku dodaj tyle oleju rzepakowego, że ryby są zanurzone w 1-calowym oleju i podgrzej olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Pokrój 3 plastry w mięso ryby, w odległości około 2 cali lub równej odległości między głową a ogonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Trzymaj rybę za ogon i otwórz całkowicie kawałki i doprawić solą, pieprzem, papryką i kminkiem. Powtórz z drugą stroną ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
KminekKminek
RybyRyby
SólSól
4
Wymieszaj mąki i skrobię kukurydzianą, obficie pogłębiaj ryby, z wyjątkiem ogona. Używając szczypiec, umieść rybę, głową w oleju, upewniając się, że ryba pozostaje w pozycji pionowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
5
Gotować przez 10 minut lub aż ryba zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn