Need a wegetariańska przystawka? Smażona cebula Vidalian może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oregano, świeże liście koperku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone Słodkie Paski Cebuli Vidalian, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy.
Pokrój 1/2 cala od góry cebuli i na dole cebuli. Cebulę pokroić na pół, około 3/4-z drogi w dół bez krojenia przez całą drogę. Pokrój na ćwiartki, a następnie na 1 / 8s. powtarzaj to, aż pokroisz cebulę na 14 sekcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Rozłóż "płatki" cebuli i zanurz cebulę w mieszaninie mlecznej. Następnie obficie pokryć suchymi składnikami. Oddziel "płatki" i posyp suchą powłokę między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Cebula
Mleko
6
Na rozgrzanym oleju umieść pokrojoną cebulę i smaż na złoty kolor, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
7
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
8
W małej misce, połączyć składniki i ubijać razem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.