Smażona Cebula Vidalia
Need a wegetariańska przystawka? Smażona cebula Vidalian może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oregano, świeże liście koperku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone Słodkie Paski Cebuli Vidalian, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Jajko i mleko ubić w średniej wielkości misce.
W osobnej misce połączyć mąkę, sól, papryka, oregano, tymianek i kminek.
Pokrój 1/2 cala od góry cebuli i na dole cebuli. Cebulę pokroić na pół, około 3/4-z drogi w dół bez krojenia przez całą drogę. Pokrój na ćwiartki, a następnie na 1 / 8s. powtarzaj to, aż pokroisz cebulę na 14 sekcji.
Rozłóż "płatki" cebuli i zanurz cebulę w mieszaninie mlecznej. Następnie obficie pokryć suchymi składnikami. Oddziel "płatki" i posyp suchą powłokę między nimi.
Na rozgrzanym oleju umieść pokrojoną cebulę i smaż na złoty kolor, około 10 minut.
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy i doprawić solą i pieprzem.
W małej misce, połączyć składniki i ubijać razem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać ze smażoną cebulą Vidalia.