Smakowe Domowe Chipsy Ziemniaczane

Smakowe Domowe Chipsy Ziemniaczane
Aromatyzowane Dom wykonane chipsy ziemniaczane może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szarą sól, chili w proszku, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Chipsy Ziemniaczane O Smaku Farszu, International House of coffee kawy smakowe, oraz Zapiekanka Dauphinois o Smaku szałwiowym z ziemniakami, słodkimi ziemniakami i P.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozlać 2 worki chipsów na arkuszu cookie i umieścić w piekarniku, aby je podgrzać. Gdy na chipsach będzie widoczny olej, wyjmij je z piekarnika i posyp przyprawą czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Niech ostygną i służyć.
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść cienko pokrojony czosnek między papierem do pieczenia na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec do wyschnięcia czosnku, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
W młynku dodać suszony czosnek, sól, czarny pieprz, musztarda w proszku i chili w proszku. Zmielić je wszystkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Czosnek OdwodnionyCzosnek Odwodniony
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn