Smakowe Domowe Chipsy Ziemniaczane
Aromatyzowane Dom wykonane chipsy ziemniaczane może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szarą sól, chili w proszku, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Chipsy Ziemniaczane O Smaku Farszu, International House of coffee kawy smakowe, oraz Zapiekanka Dauphinois o Smaku szałwiowym z ziemniakami, słodkimi ziemniakami i P.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozlać 2 worki chipsów na arkuszu cookie i umieścić w piekarniku, aby je podgrzać. Gdy na chipsach będzie widoczny olej, wyjmij je z piekarnika i posyp przyprawą czosnkową.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść cienko pokrojony czosnek między papierem do pieczenia na blasze.
Piec do wyschnięcia czosnku, około 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
W młynku dodać suszony czosnek, sól, czarny pieprz, musztarda w proszku i chili w proszku. Zmielić je wszystkie.