Smakołyki czekoladowo-żurawinowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, śliwkowe migdały, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj No-Bake Chewy Cranberry Chocolate Treats, Chrupiące Smakołyki Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Zdrowe świąteczne przysmaki: chleb bananowo-żurawinowy Holly Clegg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. Odstawić.
Miód, wanilię, masło i jajko ubić razem w rondlu 5-quart. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszaj płatki ryżowe, żurawinę i migdały, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe Necco
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz