Smak Wyspy Jerk Chicken Salad

Smak Wyspy Jerk Chicken Salad
Smak Wyspy Jerk Chicken sałatka jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rozdartą sałatę, masło do gotowania, Drewno walkerswood i pikantną jamajską przyprawę jerk spice i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smakuj i opowiadaj czwartki-Sałatka z kurczakiem hawajskim okłady z sałaty, Sałatka Ze Stekiem Z Wysp Greckich, oraz Sałatka z Wysp przyprawowych z sosem Sambal.

Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Karaiby działa bardzo dobrze z Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Prawdopodobnie najsłynniejsze wino Alzacji, Traminer przyszedł do nas z północy Włoch i pochodzi z XVI wieku. Gewurztraminer (dosłownie pikantny lub piżmowy Traminer) to wybór najbardziej pachnących Traminerów i stał się znany jako Gewurztraminer w 1950 roku. Jasnożółty z wyraźnymi refleksami. Wino ma młodzieńczą jakość. Nos jest wyrazisty i ujawnia kwiatową dominantę róży, piwonii. Lekko kandyzowany, dostrzega się egzotyczne owoce, liczi, a po napowietrzeniu odkrywa się nuty imbiru i nutę mentolu. Nos wykazuje piękną typiczność, bez ekstrawagancji, ale z precyzją. Początek w ustach jest obszerny i miękki, energiczny; rozwija się na medium z orzeźwiającą szybkością. Te same smaki egzotycznych owoców, imbiru i kwiatów róży postrzegane w nosie, z lekkim odrobiną goryczy na finiszu. Połącz z przyprawioną i aromatyczną kuchnią, taką jak kuchnia azjatycka/fusion, peruwiańskie ceviche i potrawy z elementami przyprawowymi i owocowymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn