Smaczna kukurydza BBQ na kolbie
Smaczna kukurydza BBQ na kolbie to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, pieprz cayenne, kłosy kukurydzy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Smaczne czarna fasola i kukurydza Tacos, Smaczne Lektury: książka kucharska Zupmaker ' s Kitchen, zupa kukurydziana i prezenty, oraz Najlepsze grillowane klopsy.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
W średniej misce, wymieszać razem chili w proszku, oregano, cebula w proszku, pieprz cayenne, czosnek w proszku, sól, i pieprz. Zmiksować na zmiękczonym maśle. Nałóż tę mieszaninę na każde ucho kukurydzy i umieść każde ucho na kawałku folii aluminiowej wystarczająco dużej, aby owinąć kukurydzę. Zawiń jak burrito i przekręć końce, aby zamknąć.
Owinąć kukurydzę na rozgrzanym grillu i gotować 20 do 30 minut, aż stanie się miękka po pokłuciu widelcem. Podczas gotowania okazjonalnie obróć kukurydzę.