Smażony kurczak, masło miodowe i biszkoptowe kanapki
Smażony kurczak, masło miodowe i kanapki z herbatnikami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 900 kalorii. 437 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka pieprzu cayenne, papryka, maślanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Smażone kanapki z kurczaka z masłem miodowym Sriracha, Kurczak Biscuit Sliders z Chipotle masło miodowe, oraz Kurczak Smażony Zawinięty W Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku herbatników: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. Linia obramowana blachą do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól i sodę oczyszczoną.
Do miski dodaj schłodzone masło i, używając dwóch noży obiadowych, pokrój na suche składniki, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Alternatywnie, wrzucić kawałek masła w mieszaninie mąki i szybko naciśnij, jeden plasterek na raz, między kciukiem a palcem wskazującym.
Dodaj 1 1/2 szklanki maślanki i wymieszać drewnianą łyżką lub solidną gumową łopatką tylko do połączenia. Jeśli mieszanina wygląda na suchą, dodaj więcej maślanki, 1 łyżkę na raz, aż ciasto będzie spójne.
Lekko zmyć czystą, suchą powierzchnię roboczą. Ciasto wyłożyć na przygotowaną powierzchnię i delikatnie zagniatać, aż się połączy, nie więcej niż 4 razy. Pat ciasto się na 10-calowy prostokąt i złożyć na trzecie. Powtórz procedurę jeszcze dwa razy, a następnie wklep w okrąg o grubości 1 cala.
Mąka biszkopt obcinamy i stemplujemy— nie skręcamy-6 biszkoptów. Ułóż je około 1 cala od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec ciastka na złoty kolor, 12 do 15 minut.
Przenieś tacę do regału chłodzącego.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużej patelni z wysokimi bokami do 177°. ostrym nożem do parowania pokroić w kurczaka, aż trafisz kości. Ostrożnie przetnij wokół kości; usuń i wyrzuć.
Połącz maślankę, sól, skórkę z cytryny i sok z cytryny w średniej misce.
Ubić razem mąkę, czosnek w proszku, cebula w proszku, pieprz, papryka, tymianek, i cayenne w dużym talerzu.
Jeden kawałek na raz, kurczaka zanurzyć w maślance, a następnie pogłębiać w mące. Otrząśnij nadmiar, a następnie przenieś kawałki kurczaka pokryte mąką na drugi duży talerz. Gotować kurczaka w dwóch partiach, obracając od czasu do czasu, aż ostry i głęboki złoty i natychmiastowy termometr odczytu włożony w najgrubszą część rejestruje co najmniej 74°, około 8 minut.
Przenieś smażone kawałki na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz.
W przypadku masła miodowego i montażu: wymieszaj masło, miód i sól w małej misce widelcem, aż będzie gładka i połączona.
Biszkopty pokroić na pół i obie połówki posmarować masłem miodowym.
Ułożyć 1 kawałek kurczaka na 6 połówkach, następnie ułożyć 5 marynowanych wiórków i biszkoptów.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Von Winning wygrane Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Von Winning Wygrane Riesling]()
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.