Przygotowanie smażonego tofu ze szparagami zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 298 kalorii . Za 2,44 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukinię, szparagi, olej canolan i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Jest ona dostarczana przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tofu Pineapple Stir-Fry , Asparagus Stir-Fry With Black Bean Sauce i Karela Fry/bittergourd Fry .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, cukier, bulion i sos sojowy do uzyskania gładkiej konsystencji; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Na dużej patelni o nieprzywierającej powierzchni lub woku smaż 1 łyżeczkę imbiru w 1 łyżeczce oleju przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodaj szparagi i smaż przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4
Dodaj dynię i smaż przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
5
Dodaj cebulę i smaż jeszcze przez 1 minutę lub do momentu, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.