Smażone Szparagi
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Smażone szparagi mogą być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 136 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, kasztany wodne, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażone Szparagi, Smażone Szparagi, oraz Smażone Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, bulion i sos sojowy, aż będzie gładka; odstawić. Na dużej patelni nonstick lub wok, mieszać-smażyć szparagi, zielony pieprz, cebula i czosnek na gorącym oleju przez 2-3 protokół.
Dodać grzyby; smażyć przez 1-2 minuty.
Dodać kasztany wodne; smażyć 1-2 minuty dłużej. Wymieszać mieszankę bulionu; dodać do warzyw. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.