Smażone Krewetki Z Tatarem Slaw

Smażone krewetki z tatarem Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 668 kalorii, 47g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.85 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jajka, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażone kanapki rybne z kremowym sosem tatarskim, Chrupiące krewetki z sosem tatarskim i surówką z czerwonej kapusty, oraz Pan smażone kanapki z krewetkami z domowym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać majonez, sos i sok z cytryny.
Dodać mieszankę coleslaw i szalotki; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Napełnij dużą miskę do połowy lodowatą wodą i 1 łyżką soli. Butterfly krewetki: zrobić głębokie wyciąć z tyłu każdej krewetki, więc może być rozłożone otwarte. Moczyć w lodowatej wodzie, 5 do 10 minut.
W międzyczasie umieścić sól w dużej plastikowej torebce i drobno zmiażdżyć wałkiem do ciasta; przenieść do miski.
Wymieszać mąkę i Old Bay przyprawy w innej misce. Lekko ubić jajka w trzeciej misce. Pogłębiać krewetki w przyprawionej mąki, zanurzyć w jajach i naciśnij do kruszonych krakersy, rozpryskując każdy z nich otworzyć płaszcz wewnątrz nacięcia.
Przełożyć na talerz, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do usmażenia.
Ciepło 3/4 cala oleju roślinnego w dużej patelni o ciężkim dnie na dużym ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. Smaż krewetki partiami, obracając raz, aż złoty, 1 do 2 minut.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Podawać z cytrynowymi klinami i slaw.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.