Smażona zielona fasolka

Smażona zielona fasolka
Przepis na smażoną fasolkę szparagową można przygotować w około 15 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ta bezglutenowa, lakto ovo wegetariańska i pierwotna receptura zawiera 74 kalorie, 1 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 33 centy za porcję otrzymasz dodatek dla 4 osób. Dostarcza go Taste of Home. 58 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, bazylii, pokrojonej fasolki szparagowej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 26%. Ten wynik nie jest aż tak super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Smażona fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i Smażona fasolka szparagowa.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż fasolę na maśle przez 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i przyprawy. Zredukować ciepło; gotować i mieszać przez 5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn