Smażona zielona fasolka
Przepis na smażoną fasolkę szparagową można przygotować w około 15 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ta bezglutenowa, lakto ovo wegetariańska i pierwotna receptura zawiera 74 kalorie, 1 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 33 centy za porcję otrzymasz dodatek dla 4 osób. Dostarcza go Taste of Home. 58 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, bazylii, pokrojonej fasolki szparagowej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 26%. Ten wynik nie jest aż tak super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Smażona fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i Smażona fasolka szparagowa.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż fasolę na maśle przez 4-5 minut.
Dodać cebulę i przyprawy. Zredukować ciepło; gotować i mieszać przez 5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.