Smażona zielona fasolka

Smażona zielona fasolka
Przepis na smażoną fasolkę szparagową można przygotować w około 15 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ta bezglutenowa, lakto ovo wegetariańska i pierwotna receptura zawiera 74 kalorie, 1 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 33 centy za porcję otrzymasz dodatek dla 4 osób. Dostarcza go Taste of Home. 58 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, bazylii, pokrojonej fasolki szparagowej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 26%. Ten wynik nie jest aż tak super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Smażona fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i Smażona fasolka szparagowa.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż fasolę na maśle przez 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i przyprawy. Zredukować ciepło; gotować i mieszać przez 5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn