Slush z owoców tropikalnych

Slush z owoców tropikalnych
Tropical Fruit Slush zajmuje około 15 minut od początku do końca. Za 71 centów za porcję otrzymujesz deser dla 14 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis ma 239 kalorii , 2 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką wiśnie maraschino, wodę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz go zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Ta ocena jest całkiem niezła. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Fruit Falooda - How to make Mixed Fruit - Falooda Varieties , Toasted Tropical Marshmallows i TROPICAL BANANA GREEN SMOOTHIE .

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj wodę z cukrem; gotuj i mieszaj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić. W pojemniku do zamrażania o pojemności 4 qt. wymieszać pozostałe składniki.
3
Zalej owoce wodą z cukrem. Przykryj i zamroź na co najmniej 8 godzin, mieszając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Wyjąć z zamrażarki 20 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia7
Magazyn