Slow Roasted BBQ Beef Roast

Przepis powolne pieczone BBQ pieczeń wołowa jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 28 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, tymianek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Pieczona Wołowina Z Powolnym Pieczeniem, slow-cooker maple chipotle BBQ beef, oraz Pieczona pieczeń wołowa z musztardą, czosnkiem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło.
Przeciąć szczeliny ze wszystkich stron pieczeni i włożyć plasterki czosnku.
W małej misce wymieszaj paprykę, sól, pieprz, rozmaryn i tymianek. Przetrzyj mieszaninę na pieczeń.
Umieść pieczeń na przygotowanej rożnie i gotuj od 2 do 5 godzin, do minimalnej temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Pozostawić do odpoczynku około 20 minut przed krojeniem.