Slow-Cooker Veggie Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, liście bazylii, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Marinara, Wolnoopadająca Marinara, oraz Klopsiki Slow Cooker & Marinara.
Instrukcje
1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem spaghetti i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Spray Do Gotowania
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 5 godzin.
3
Spaghetti ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
SOS podawać na spaghetti, posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji