Przepis Slow Cooker zupa Taco może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 8 godzin i 10 minut. Na 1,36 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Slow Cooker Taco Soup, Slow Cooker Taco Soup, oraz Slow-Cooker Taco Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na średniej patelni, gotować mieloną wołowinę, aż rumiane na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedzić i odstawić.
3
Umieść mieloną wołowinę, cebulę, fasolę chili, fasolę nerkową, kukurydzę, sos pomidorowy, wodę, pomidory pokrojone w kostkę, zieloną paprykę chile i mieszankę przypraw taco w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka Chili
Mieszanka Przypraw Taco
Fasola Chili
Sos Pomidorowy
Mielona Wołowina
Pomidor
Cebula
Woda
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Wymieszać do wymieszania i gotować na niskim ustawieniu przez 8 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.