Slow-Cooker Swiss Steak Supper
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Slow-Cooker Swiss stek kolacja może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, do 8 ziemniaków, pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Swiss Steak Supper, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow Cooker Swiss Steak.
Instrukcje
Wołowinę pokroić na 6 porcji. Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Wołowinę posypać sezonowaną solą. Gotować na patelni 6 do 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, warstw ziemniaki, marchew, wołowina i cebula. W średniej misce, wymieszać pomidory i sos; łyżka nad mieszaniną w powolnej kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Posypać natką pietruszki. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.