Slow-Cooker Swiss Steak Supper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak Supper. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do jedzenia marchewkę, cebulę, okrągły stek wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Swiss Steak Slow Cooker, Slow Cooker Swiss Steak, oraz Slow Cooker Swiss Steak.
Instrukcje
Wołowinę pokroić na 6 porcji. Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Wołowinę posypać sezonowaną solą. Gotować na patelni 6 do 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, warstw ziemniaki, marchew, wołowina i cebula. W średniej misce, wymieszać pomidory i sos; łyżka nad mieszaniną w powolnej kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Posypać natką pietruszki. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.