Slow Cooker SOS Szpinak Marinara
Slow Cooker szpinak sos Marinara może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 146 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, szpinak, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sos Marinara Slow Cooker, Sos Marinara Slow Cooker, oraz Wolno gotujący sos Marinara z dipem z serem Mozzarella.
Instrukcje
W 5 quart powolnej kuchence, połączyć oliwę z oliwek, cebula, czosnek, marchew, szpinak, pasta pomidorowa, grzyby, sól, oregano, bazylia, pokruszony czerwony pieprz, liście laurowe i pomidory.
Przykryć i gotować na wysokiej 4 godziny. Wymieszać, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 1 do 2 godzin więcej.