Slow-cooker Sloppy Joes

Slow-cooker Sloppy Joes
Slow-cooker Sloppy Joes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.26 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz mieloną kiełbasę wieprzową, sos worcestershire, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Sloppy Joes, Slow Cooker Sloppy Joes, oraz Slow Cooker Sloppy Joes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina i kiełbasa z cebulą i papryką w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, mieszając 10 minut lub aż wołowina i kiełbasa kruszeje i nie są już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
PaprykaPapryka
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dobrze spuścić.
3
Umieścić mieszaninę wołowiny w 4 1/2-qt. powolna kuchenka. Wymieszać z sosem pomidorowym i kolejnych 9 składników. Przykryć i gotować na wysokiej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Podawać na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
5
Metoda płyty grzejnej: postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w Kroku 1, zwracając odsączoną mieszaninę wołowiny do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z sosem pomidorowym i dalej 8 składników, pomijając mąkę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Przygotowanie: 15 min., Gotowanie: 45 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Uwaga: aby zamrozić resztki niechlujnej mieszanki Joe, niech całkowicie ostygnie.
7
Umieść w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; połóż torby na płasko i ułóż w zamrażarce. Zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrozić na noc w lodówce lub rozmrozić w kuchence mikrofalowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn