Slow-Cooker Salsa Swiss Steak
Slow-Cooker Salsa Swiss Steak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, cebula, Stary el ' n chunky salsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow-Cooker Salsa Swiss Steak with Noodles, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Stek posypać solą i pieprzem.
Miejsce stek na patelni; gotować 4 do 6 minut lub aż dobrze rumiane, obracając raz.
Przenieść stek do 4 do 6-quart powolnej kuchence. Wierzch z cebulą i papryką. W tej samej patelni, połączyć zupę i salsę; dobrze wymieszać.
Polać warzywami i stekiem.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin.
Wyjąć kawałki steku z wolnej kuchenki; umieścić na półmisku. Dobrze wymieszać sos.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować jest bellissima Sparkling rosé. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Bellissima Sparkling Rose]()
Bellissima Sparkling Rose
Jest to eleganckie, jasne różowe, z nutami truskawek i grejpfrutów oraz miękką, trwałą pianką. Niepakowane w ostatniej chwili musujące różowe wino bellissima idealnie komponuje się z wędzonym łososiem, skorupiakami i przystawkami z owoców morza, takimi jak tatar z tuńczyka, sushi i sashimi.