Slow-Cooker Salsa Swiss Steak

Slow-Cooker Salsa Swiss Steak
Slow-Cooker Salsa Swiss Steak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, cebula, Stary el ' n chunky salsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow-Cooker Salsa Swiss Steak with Noodles, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Stek posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
3
Miejsce stek na patelni; gotować 4 do 6 minut lub aż dobrze rumiane, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść stek do 4 do 6-quart powolnej kuchence. Wierzch z cebulą i papryką. W tej samej patelni, połączyć zupę i salsę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
StekStek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
5
Polać warzywami i stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
StekStek
6
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin.
7
Wyjąć kawałki steku z wolnej kuchenki; umieścić na półmisku. Dobrze wymieszać sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
SOS podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek

Wyposażenie

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować jest bellissima Sparkling rosé. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Bellissima Sparkling Rose
Bellissima Sparkling Rose
Jest to eleganckie, jasne różowe, z nutami truskawek i grejpfrutów oraz miękką, trwałą pianką. Niepakowane w ostatniej chwili musujące różowe wino bellissima idealnie komponuje się z wędzonym łososiem, skorupiakami i przystawkami z owoców morza, takimi jak tatar z tuńczyka, sushi i sashimi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia22
Magazyn