Slow-Cooker Pork Lo Mein
Slow-Cooker Pork Lo Mein jest bezmleczne danie główne. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka mieszanki przypraw stir-fry, seler, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker Lo Mein, Slow Cooker Stir-fry Lo Mein, oraz Wolnowarzący Kurczak Chow Mein.
Instrukcje
Ułożyć cebulę, wieprzowinę, mieszankę przyprawową (suchą), kasztany wodne, bambusa i seler w kolejności wymienionej w powolnej kuchence 3 1/2 - do 4-kwartowej.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Delikatnie wymieszać w mrożonych warzywach i Teriyaki baste i glazury. Increaseheat ustawienie do wysokiej. Przykryć i gotować 15 minut lub aż warzywa sątender.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Porkmixture podawać na makaron.