Slow-Cooker Open-Face Kanapki Z Indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapek z indykiem z otwartą twarzą. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos worcestershire, przetarł szałwia, polędwiczki piersi indyka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Open-Face Indyk Parmigiana Kanapki, Kanapki Z Indykiem Z Otwartą Twarzą, oraz Kanapki z indykiem, Brie i Nektarynką z sałatką z rukoli.
Instrukcje
Umieścić indyka w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Posypać szałwią. Top withgravy.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Około 10 minut przed podaniem gotować puree ziemniaczane zgodnie z zaleceniami naopakuj na 3 porcje.
Wyjąć indyka z kuchenki; umieścić na desce do krojenia.
Pokrój indyka w plastry 1/4 cala. Wymieszać przyprawy drobiu i sos Worcestershire do wklęsłego w kuchence.
Umieść 2 kawałki indyka na każdym plasterku tosta. Top z 1/4 szklanki puree. Łyżka sosu na ziemniakach.