Slow-Cooker New England Pot Roast
Slow-Cooker New England Pot Roast jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 927 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Jeśli masz ziemniaki, złotą mąkę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to New England Beef Roast in Slow Cooker, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Slow Cooker New England Clam Chowder.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
W wolnej kuchence od 4 do 6 ćwiartek umieść ziemniaki, marchew i cebulę.
Wołowinę ułożyć na warzywach. W małej misce wymieszać chrzan, sól, pieprz i 1 szklankę wody; zalać wołowiną.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć wołowinę i warzywa z kuchenki; umieścić na półmisku. Przykryj, aby się ogrzać.
Do 2-filiżanki miarki wlać soki z kuchenki; odtłuścić nadmiar tłuszczu z soków.
Dodać wystarczającą ilość wody do soków, aby zmierzyć 2 szklanki; wlać do rondla 2-quart. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć 1/2 szklanki zimnej wody i mąki; stopniowo mieszać do soków.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
SOS podawać z wołowiną i warzywami.