Slow-Cooker Mole Chili

Slow-Cooker Mole Chili
Przepis Slow-Cooker Mole Chili jest gotowy w około 8 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fasolę pinto, mieloną wołowinę, kakao do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Mole Chili, Slow-Cooker Chili Mole, oraz Slow-Cooker Indyk Mole Chili.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina jest dokładnie gotowane;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać mieszaninę wołowiny i pozostałych składników z wyjątkiem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin. Najlepsze indywidualne porcje z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn