Slow Cooker krótkie żeberka z kolumbijskimi przyprawami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj krótkie żeberka z kolumbijskimi przyprawami. Jedna porcja zawiera 974 kalorie, 34g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 4,07 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, piwo, żeberka wołowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 349 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Wolne Żeberka, Slow-Cooker BBQ krótkie żeberka, oraz Wolne Żeberka.
Instrukcje
Żeberka przyprawiamy ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Umieść olej roślinny i żeberka na patelni, obracając raz, aż zbrązowieje, około 3 minut na stronę.
Przenieś żeberka do wolnej kuchenki.Zmiksować cebulę, szalotki, papryka, pomidory, czosnek, kminek, achiote, panela lub brązowy cukier, i kolendry z wodą, aż pojawi się gładkie puree.
Na żeberka polać sosem z pomidorów i cebuli oraz piwem.
Dodać marchew i ziemniaki. Przykryć i gotować, aż mięso oddziela się od kości i warzywa są miękkie, 5 do 6 godzin na wysokości lub 7 do 8 godzin na niskim.Łyżka tłuszczu z sosu.
Żeberka i sos przełożyć na talerz i od razu podawać na białym ryżu.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.