Slow-Cooker Italian Turkey-Rice Dinner

Slow-Cooker Italian Turkey-Rice Dinner
Slow-Cooker Italian Turkey-Rice Dinner może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 48g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i zbierz marchew, sól, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Italian Turkey Dinner, Kolacja z indykiem w wolnej kuchence, oraz Slow-Cooker Open-Face Kanapki Z Indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszaj marchew, seler, paprykę, Bazyl i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MarchewMarchew
SelerSeler
BazyliaBazylia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Posypać indyka solą i pieprzem; umieścić na mieszance warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
3
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin.
4
Wyjąć indyka z kuchenki. Ryż i oregano wymieszać z mieszanką warzywną; włożyć indyka do kuchenki. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 1 godziny lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cała TurcjaCała Turcja
RyżRyż
5
Wyjąć indyka z kuchenki. Ser wymieszać z mieszanką ryżu, aż się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
RyżRyż
6
Podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn