Przepis Slow-Cooker Italian Turkey Dinner jest gotowy w około 6 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka udek z indyka, kuskus, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Italian Turkey-Rice Dinner, Kolacja z indykiem w wolnej kuchence, oraz Slow-Cooker Open-Face Kanapki Z Indykiem.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić udka indyka. W małej misce wymieszaj pomidory, pastę pomidorową i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udo Z Indyka
Pasta Pomidorowa
Pomidor
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Polej indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
4
Około 25 minut przed podaniem gotować kuskus w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zwiększ ustawienie ciepła na wolnej kuchence do wysokiej. Cukinię wymieszać z mieszanką pomidorową. Przykryć; gotować około 20 minut dłużej lub aż cukinia będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Cukinia
Pomidor
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Aby służyć, usuń kości z indyka. Delikatnie wymieszać, aby rozbić indyka.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.