Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać powolne Cooker Hot Fudge Pudding Cake spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Mieszanka lodów vanillan, cukier granulowany, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Hot Fudge Pudding Cake - 4 sposoby plus wideo, Slow Cooker Hot Fudge Peanut Butter Pudding Cake, oraz Slow Cooker Hot Fudge Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło w dolnej trzeciej części 2 1/2 do 3 quart powolne cooker.In w średniej wielkości misce wymieszać mąkę, cukier granulowany, 2 łyżki kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z mlekiem, olejem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 1/3 Szklanki Melasy
Papier Ryżowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Rozłóż ciasto równomiernie powoli cooker.In ta sama miska używane do tej mieszanki, połączyć brązowy cukier i pozostałe 4 łyżki kakao. Mieszaj w gorącej wodzie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać równomiernie na ciasto w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokim ogniu przez około 2 1/2 godziny.Kiedy będziesz gotowy do podania, łyżka lodów do misek, utrzymując wszystkie lody na zimno, gdy podasz każdą porcję. Dużą łyżką zgarnij ciasto i sos i ustaw obok lodów
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego