Slow Cooker Hot Fudge Pudding Cake

Slow Cooker Hot Fudge Pudding Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać powolne Cooker Hot Fudge Pudding Cake spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Mieszanka lodów vanillan, cukier granulowany, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Hot Fudge Pudding Cake - 4 sposoby plus wideo, Slow Cooker Hot Fudge Peanut Butter Pudding Cake, oraz Slow Cooker Hot Fudge Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło w dolnej trzeciej części 2 1/2 do 3 quart powolne cooker.In w średniej wielkości misce wymieszać mąkę, cukier granulowany, 2 łyżki kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z mlekiem, olejem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Rozłóż ciasto równomiernie powoli cooker.In ta sama miska używane do tej mieszanki, połączyć brązowy cukier i pozostałe 4 łyżki kakao. Mieszaj w gorącej wodzie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać równomiernie na ciasto w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokim ogniu przez około 2 1/2 godziny.Kiedy będziesz gotowy do podania, łyżka lodów do misek, utrzymując wszystkie lody na zimno, gdy podasz każdą porcję. Dużą łyżką zgarnij ciasto i sos i ustaw obok lodów
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn