Slow-Cooker: Gulasz Warzywny

Slow-Cooker: Gulasz Warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Slow-Cooker : gulasz warzywny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciecierzycę, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnooparkowy Zimowy Gulasz Warzywny, Powolny Kuchenka Korzeniowy Gulasz Warzywny, oraz Wolnoopalacz Kurczak Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć marchew, rzepa, cebula, czosnek, pomidory (z ich cieczy), bulion, sól, kminek, i pieprz płatki w 4 - do 6-quart powolnej kuchence. Gotować na małym ogniu przez 6 godzin lub na wysokim przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MarchewMarchew
RzepaRzepa
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BulionBulion
KminekKminek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodać cukinię i ciecierzycę i gotować 1 godzinę dłużej na niskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
CukiniaCukinia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn