Slow-Cooker: Gulasz Warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Slow-Cooker : gulasz warzywny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciecierzycę, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnooparkowy Zimowy Gulasz Warzywny, Powolny Kuchenka Korzeniowy Gulasz Warzywny, oraz Wolnoopalacz Kurczak Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć marchew, rzepa, cebula, czosnek, pomidory (z ich cieczy), bulion, sól, kminek, i pieprz płatki w 4 - do 6-quart powolnej kuchence. Gotować na małym ogniu przez 6 godzin lub na wysokim przez 3 godziny.
Dodać cukinię i ciecierzycę i gotować 1 godzinę dłużej na niskim.