Slow Cooker Gulasz Guinness

Slow Cooker Gulasz Guinness
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulasz Guinness z powolnym gotowaniem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu. 4984 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Mieszanka pasternaku, soli, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jesteś tutaj: slow cooker gulasz Guinness, Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
 1 
2
Rozgrzać masło w dużej patelni sauté na średnim ogniu. Wołowinę utrzeć na maśle, zaczynając od najtuczniejszych kawałków mięsa, na patelni grubą stroną. Pozwoli to na pozbycie się tłuszczu wołowego. Pracuj partiami, aby nie tłoczyć patelni.  
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Posypać solą wołowinę, jak brązowieje. Po rumiane ze wszystkich stron, przenieść kawałki wołowiny do powolnej kuchence.2 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Dodaj cebulę i seler na patelni, w której po prostu rumiane wołowiny. Podsmażyć cebulę i seler, aż zaczną brązowieć na brzegach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać. Gotować przez minutę lub dwie, a następnie dodać trochę Guinnessa, tyle, aby ułatwić Ci zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
GuinnessGuinness
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Przełożyć seler i cebulę do wolnej kuchenki. 3 
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
7
Dodaj resztę Guinnessa, bulion wołowy, marchew, pasternak, rzepa i tymianek do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
GuinnessGuinness
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
RzepaRzepa
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
8
Dodać dwie łyżeczki soli. Przykryj i gotuj na "wysokim" przez 4 godziny lub "niskim" przez 8 godzin. Po zakończeniu dodaj więcej soli do smaku. Jeśli chcesz, posypać świeżą pietruszką do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn