Slow Cooker Gulasz Guinness
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulasz Guinness z powolnym gotowaniem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu. 4984 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Mieszanka pasternaku, soli, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jesteś tutaj: slow cooker gulasz Guinness, Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło w dużej patelni sauté na średnim ogniu. Wołowinę utrzeć na maśle, zaczynając od najtuczniejszych kawałków mięsa, na patelni grubą stroną. Pozwoli to na pozbycie się tłuszczu wołowego. Pracuj partiami, aby nie tłoczyć patelni.
Posypać solą wołowinę, jak brązowieje. Po rumiane ze wszystkich stron, przenieść kawałki wołowiny do powolnej kuchence.2
Dodaj cebulę i seler na patelni, w której po prostu rumiane wołowiny. Podsmażyć cebulę i seler, aż zaczną brązowieć na brzegach, o 5 protokół.
Dodać koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać. Gotować przez minutę lub dwie, a następnie dodać trochę Guinnessa, tyle, aby ułatwić Ci zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Przełożyć seler i cebulę do wolnej kuchenki. 3
Dodaj resztę Guinnessa, bulion wołowy, marchew, pasternak, rzepa i tymianek do powolnej kuchenki.
Dodać dwie łyżeczki soli. Przykryj i gotuj na "wysokim" przez 4 godziny lub "niskim" przez 8 godzin. Po zakończeniu dodaj więcej soli do smaku. Jeśli chcesz, posypać świeżą pietruszką do podania.