Slow-Cooker Country Francuski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka złota mąka, bezalkoholowe wino, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Country French Beef Gulasz, Slow Cooker Country Włoski Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wstawić boczek do kuchenki. Wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku na patelni. Gotować wołowinę w tłuszczu boczku 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Cebulę wymieszać z wołowiną. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Mieszanka łyżka do kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Marchew, wino, bulion, mąka, bazylia, tymianek, sól, pieprz i pomidory w puszkach pokrojone w kostkę wymieszać w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
5
Wymieszaj grzyby i suszone pomidory. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 20 do 30 minut dłużej lub aż suszone pomidory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Podawać mieszankę wołową na makaronie; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem