Slow-Cooker Country Francuski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka złota mąka, bezalkoholowe wino, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Country French Beef Gulasz, Slow Cooker Country Włoski Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wstawić boczek do kuchenki. Wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku na patelni. Gotować wołowinę w tłuszczu boczku 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Cebulę wymieszać z wołowiną. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Mieszanka łyżka do kuchenki.