Slow-Cooker Country French Beef Gulasz

Slow-Cooker Country French Beef Gulasz
Slow-Cooker Country Francuski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka złota mąka, bezalkoholowe wino, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Country French Beef Gulasz, Slow Cooker Country Włoski Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.

Instrukcje

1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wstawić boczek do kuchenki. Wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku na patelni. Gotować wołowinę w tłuszczu boczku 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Cebulę wymieszać z wołowiną. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Mieszanka łyżka do kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Marchew, wino, bulion, mąka, bazylia, tymianek, sól, pieprz i pomidory w puszkach pokrojone w kostkę wymieszać w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W KostkęPomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
5
Wymieszaj grzyby i suszone pomidory. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 20 do 30 minut dłużej lub aż suszone pomidory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Podawać mieszankę wołową na makaronie; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn