Slow-Cooker Country French Beef Gulasz

Przepis Slow-Cooker Country Francuski gulasz wołowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 7 godzin i 55 minut. To danie główne ma 317 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści tymianku, pomidory w puszkach, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Country Włoski Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy Po Francusku, oraz Kurczak Po Francusku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Wstawić boczek do kuchenki. Wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku na patelni. Gotować wołowinę w tłuszczu boczku 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Cebulę wymieszać z wołowiną. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Mieszanka łyżka do kuchenki.
Marchew, wino, bulion, mąka, bazylia, tymianek, sól, pieprz i pomidory w puszkach pokrojone w kostkę wymieszać w kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wymieszaj grzyby i suszone pomidory. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 20 do 30 minut dłużej lub aż suszone pomidory będą miękkie.
Podawać mieszankę wołową na makaronie; posypać natką pietruszki.