Slow Cooker Collard Greens
Przepis powolny kuchenka Collard zieleni może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 6 godzin i 50 minut. Ta przystawka ma 286 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z kurczaka, pieprz cayenne, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wolno Gotowane Collard Greens, Wolno Gotowane Collard Greens, oraz Pikantne Kasze Z Wolno Gotowanych Collard Greens Z " Afro-Vegan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szynki lub podudzie z indyka w 3-ćwiartce lub większej wolnej kuchence; odstaw na bok.Używając rąk, usuń liście collard z twardych łodyg i odrzuć łodygi. Liście rozdrzeć na kawałki wielkości kęsa, następnie umyć i wysuszyć; odstawić.
Rozgrzać olej w dużym, szerokim dnie garnka na średnim ogniu, aż połysk.
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać bulion lub bulion, mieszać do połączenia i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w zieleni garść na raz, dodając więcej, jak więdną, aż wszystkie są w garnku.Wyłączyć ogień i dodać 1 łyżkę octu, cukier, odmierzoną sól, odmierzoną pieprz i cayenne i wymieszać do połączenia.
Przenieść do wolnej kuchenki.Przykryć i gotować, aż warzywa są bardzo miękkie, o 4 do 5 godzin na wysokości lub 5 do 6 godzin na niskim.
Na deskę do krojenia wyjąć szynkę lub podudzie z indyka. Gdy są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, usuń mięso z kości (Odrzuć skórę i kości), rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa i wymieszaj z powrotem do zieleni.
Dodaj pozostałą łyżeczkę octu i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.