Slow Cooker Cider Pieczeń Wieprzowa
Slow Cooker Cider pieczeń wieprzowa jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, wodę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi napój. 129 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Powolny Pieczony Brzuch Wieprzowy Z Jabłecznikiem I Soczewicą, oraz Slow Cooker Apple Cider Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 cebuli, 1/2 jabłka i czosnek w misce robota kuchennego. Proces do gładkiej.
Przełożyć do powolnej kuchenki wraz z cydrem jabłkowym i wodą.
Sól, pieprz, imbir i Mąkę połączyć w płytkim pojemniku. Delikatnie nacisnąć pieczeń na mieszaninę mąki, aby pokryć wszystkie strony.
Rozgrzać olej na dużej, ciężkiej patelni. Wieprzowinę opłukać na rozgrzanym oleju, obracając ze wszystkich stron na złoty kolor.
Umieść rumianą pieczeń w powolnej kuchence i rozrzuć seler i pozostałą cebulę i jabłko na wierzchu. Gotować na niskim poziomie przez 4 godziny, a następnie dodać marchew. Gotować przez dodatkowe 3 godziny.
Ugotowaną pieczeń wyjmij na rozgrzany talerz, ułóż marchewkę wokół pieczenia i podawaj z odcedzonymi sokami z wolnej kuchenki.