Slow-Cooker Chunky Chicken Chili
Slow-Cooker Chunky Chicken Chili jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 362 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, sos pomidorowy, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Chunky Chicken Chili, Slow Cooker Chunky Chili, oraz Slow Cooker Chicken Chunky Vegetable Soup.
Instrukcje
Umieścić kurczaka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Pomidory wymieszać, sos pomidorowy i przyprawę chili; polać kurczakiem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin lub aż sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Wymieszać, aby rozbić kurczaka. Wymieszaj hominy. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 15 minut aż do ogrzania przez.
Podawać chili ze śmietaną i kolendrą. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.