Slow Cooker Buffalo Chicken Pizza Loaf
Slow Cooker Buffalo Chicken Pizza Loaf może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, miód, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać aktywne drożdże, można śledzić to danie główne z Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj 365 dni Slow Cooking: Slow Cooker pieczone Buffalo twarogowe Taquitos z kurczaka, Wolnowar Buffalo Chicken, oraz Slow Cooker Buffalo Chicken Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj wnętrze wolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Doprowadzić mleko do wrzenia w małym rondlu i zdjąć z ognia; ostudzić, aż do letniego, o 10 protokół.
Wlać mleko do dużej miski i wymieszać z miodem i drożdżami.
Pozostawić mieszaninę, aż drożdże zaczną się spieniać, około 5 minut.
Wymieszaj mąkę z mieszaniną mleka, po 1 szklance na raz, aż ciasto nie będzie już lepkie. Zagnieść ciasto, aż będzie elastyczne, około 2 minut.
Połączyć kurczaka i cebulę w misce; wymieszać gorący sos do mieszanki kurczaka.
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło i dopasuj koło ciasta do powolnej kuchenki. Boki koła ciasta mogą się zapaść.
Wlać sos pomidorowy do ciasta, podnosząc boki ciasta w razie potrzeby. Napełnij ciasto mieszaniną z kurczaka i top z 3/4 szklanki sera mozzarella. Złożyć boki ciasta nad nadzieniem i posypać pozostałą 1/4 szklanki sera mozzarella.
Gotować na wysokiej, aż skorupa jest gotowane i nadzienie jest gorące, o 2 1/2 godziny. Lekko ostudzić przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.