Slow-Cooker Beefy Salsa Chili
Slow-Cooker Beefy Salsa Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 297 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pomidory z puszki, okrągły stek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow-Cooker Salsa Chili, Łatwa powolna kuchenka Chili z salsą awokado, oraz Slow Cooker Salsa Verde Kurczak Ciecierzyca Chili.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Pokroić wołowinę na kawałki 1/2 cala.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem papryki i fasoli w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub do wołowiny i warzyw są miękkie.
Wymieszać z papryką i fasolą. Odkryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 30 minut lub aż papryka jest chrupiące-przetargu.