Slow Cooker Barbecue Goose Sandwich
Przepis Slow Cooker Grill Gęś kanapka jest gotowa w około 6 godzin i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $15.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 4166 kalorii, 181g białka, oraz 387g tłuszczu. 375 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz masło, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 365 dni Slow Cooking: dla Slow Cooker No Fail Barbecue Beef, Slow cooker Ham barbecue, oraz Żeberka Grillowe Wolnoopalające.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i saute przez 5 protokół.
Dodać gęsi pierś i brązowy po obu stronach przez około 5 minut, lub aż zbrązowieje.
Włożyć pierś z gęsi do powolnej kuchenki i dodać sos Worcestershire.
Dodać bulion z kurczaka na przykrycie (około 2 szklanki) i gotować na wysokim ustawieniu przez 6 do 8 godzin, lub aż mięso odpadnie z kości. Rozdrobnić widelcem i wymieszać z ulubionym sosem barbecue.