Slow Cooker 5 - grzybowa zupa jęczmienna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, marchew, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Slow Cooker Chicken Barley Soup.
Instrukcje
1
Podgrzej wodę w powolnej kuchence ustawionej na wysoką, aż będzie gorąca; dodaj jęczmień, bulion wołowy, mleko, oliwę z oliwek, cebulę, seler, marchew, czosnek, białe grzyby, brązowe grzyby bukowe, boczniaki, grzyby shiitake, czarne grzyby, krem z zupy grzybowej, sól i zmielone mieszane ziarna pieprzu do powolnej kuchenki.
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę.
3
Grzyby shiitake wyjąć łyżką szczelinową i posiekać na 1/2-calowe kawałki. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego i kontynuuj gotowanie 7 godzin więcej.