Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna

Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna
Slow Cooker 5 - grzybowa zupa jęczmienna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, marchew, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Slow Cooker Chicken Barley Soup.

Instrukcje

1
Podgrzej wodę w powolnej kuchence ustawionej na wysoką, aż będzie gorąca; dodaj jęczmień, bulion wołowy, mleko, oliwę z oliwek, cebulę, seler, marchew, czosnek, białe grzyby, brązowe grzyby bukowe, boczniaki, grzyby shiitake, czarne grzyby, krem z zupy grzybowej, sól i zmielone mieszane ziarna pieprzu do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
BoczniakiBoczniaki
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
JęczmieńJęczmień
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę.
3
Grzyby shiitake wyjąć łyżką szczelinową i posiekać na 1/2-calowe kawałki. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego i kontynuuj gotowanie 7 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijęczmieńjęczmień9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane brązowe pieczarki bukoweposiekane brązowe pieczarki bukowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę305Orzechy dowolne (posiekane)skondensowany krem z zupy grzybowej (opcjonalnie)skondensowany krem z zupy grzybowej (opcjonalnie)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone grzyby shiitakesuszone grzyby shiitake1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażeniaOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSuszone czarne grzyby, łamane na małe kawałkiSuszone czarne grzyby, łamane na małe kawałki2(zima)Pakiet sazon z kolendrą i achiotePakiet sazon z kolendrą i achiote2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiboczniaki posiekaneboczniaki posiekane1(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona gałka muszkatołowa lub świeżo startamielona gałka muszkatołowa lub świeżo starta170Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie pokrojone białe pieczarkiopakowanie pokrojone białe pieczarki1(może być lub przeglądać)mielone mieszane ziarna pieprzumielone mieszane ziarna pieprzu
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn