Slow-Cooker 4-Can Baked Beans to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz fasolkę po pieczeniu, fasolkę, pikantną fasolkę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Baked Beans, Wolno gotująca fasola" pieczona", oraz Slow Cooker Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 2-quart zapiekanka z gotowania sprayu. W dużej misce wymieszać wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Wlać do zapiekanki.
3
Piec 1 godzinę lub do dokładnie ogrzanego i smaki są mieszane.